Tidigare års vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg

Nedan ser du de organisationer och personer som tidigare år fått ta emot priset.

 

MyOroface AB - vinnare 2021

Den 1 juni 2022 delades Mångfaldspriset Gävleborg ut till vinnaren för år 2021, MyOroface i Hudiksvall. YlvaLi Gerling tog emot priset som lämnades över av landshövding Per Bill tillsammans med Mångfaldsprisets ordförande Ulrika Malmqvist.

MyOroface AB levererar medicinsk utrustning på en internationell marknad och mångfald har varit ett medvetet val ända sedan företagsstarten.

- MyOroface grundades av tre kvinnor, min mamma, min syster och mig. Redan tidigt visste vi att vi ville arbeta med en aktiv styrelse och externa ledamöter. Vi ser att ledamöterna har kunskap och erfarenhet som vi behöver och att arbetet som görs i styrelsen ger oss en möjlighet att komma längre. Det har också varit viktigt för oss att ha en jämställd styrelsegrupp där alla bidrar med olika erfarenheter och synvinklar, säger YlvaLi Gerling.

https://www.iqoro.com/se/om-myoroface/vi-pa-myoroface-ab-foretaget-bakom-iqoro/

Läs mer här om när Mångfaldspriset Gävleborg 2021 tilldelades MyOroface AB

 

YlvaLi Gerling MyOroface vinnare mångfaldspriset

 

BillerudKorsnäs AB - vinnare 2020

Den 20 maj 2021 delades Mångfaldspriset Gävleborg ut till vinnaren för år 2020, BillerudKorsnäs AB i Gävle. Krister Jonsson och Nike Leima tog emot priset som lämnades över av landshövding Per Bill tillsammans med Mångfaldsprisets ordförande Ulrika Malmqvist.

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

https://www.billerudkorsnas.com/

Läs mer här om när Mångfaldspriset Gävleborg 2020 tilldelades BillerudKorsnäs

 

Orbaden Spa och Resort - vinnare 2019

Boende, spa, restaurang och konferens på Hälsinglands riviera.

Vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg 2019.

www.orbaden.se

Läs mer här om när Mångfaldspriset Gävleborg 2019 tilldelades Orbaden Spa och resort

KF Heros - vinnare 2018

Korpförening Heros vänder sig till killar och tjejer med behov av särskilt stöd. Efterfrågan styr verksamheten och alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Syftet och målet med vår verksamhet är livskvalitet åt alla. Vi vill att du ska må bra, utveckla dig själv och känna gemenskap samtidigt som du har kul.

www.heroskf.se

Läs mer här om när Mångfaldspriset Gävleborg 2018 tilldelades KF Heros

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK