Samarbetspartners

Nedan ser du de företag och organisationer som aktivt gör Mångfaldspriset möjligt.

StyrelseAkademien Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

www.styrelseakademien.se/gavleborg

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende organisation inom näringslivet. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för tillväxt och för att göra Gästrikland, Hälsingland och Dalarna till en ännu bättre region att driva företag inom. Ju fler vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst.

www.mellansvenskahandelskammaren.se

Nordea

Banken med lösningarna för dig: banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mera. Bli kund idag!

www.nordea.se

Almi GävleDala

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag!

www.almi.se/gavleborg

Länsstyrelsen Gävleborg

Regeringens företrädare i Gävleborgs län.

www.lansstyrelsen.se/gavleborg

Movexum

Movexum är en nationellt excellent inkubator som erbjuder individanpassad och skräddarsydd affärscoaching framåt för dig och ditt bolag i Gävleborg.

www.movexum.se

Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg

Folkbildning i form av studiecirklar, kurser, föredrag och kultur.

Plats för nytänkande!

www.sv.se/gavleborg

Rottneros

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottneroskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har cirka 300 anställda.

www.rottneros.se

Hälsingejänter

Hälsingejänter är en ideell förening med syfte att ge stöd och utveckling i arbetslivet till personer i Hälsingland. Föreningen startades 2019 av medlemmar med god förankring i regionen och stort engagemang för att bidra till ett konkurrenskraftigt och jämställt Hälsingland.

www.halsingejanter.se

Hudiksvalls Näringslivs AB

För Hudiksvalls näringsliv!

www.hna.se

Sandvik AB

Sandvik AB är en global industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin, produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Företaget grundades 1862 av Göran Fredrik Göransson i Sandviken.

www.sandvik.se

Orbaden Spa och Resort

Boende, spa, restaurang och konferens på Hälsinglands riviera.

Vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg 2019.

www.orbaden.se

Precis Reklam - Gävles bästa reklam- och webbyrå

Precis Reklam

Precis Reklam är en strategisk kommunikation-, webb- och reklambyrå i Gävle som paketerar och kommunicerar uppdragsgivares varumärken, produkter och tjänster. Genom kvalitetssäkrad kommunikation gör ni fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet. Vänd er till oss på Precis Reklam för enstaka projekt eller låt oss vara er externa marknadsavdelning.

www.precisreklam.se

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK