Samarbetspartners

Nedan ser du de företag och organisationer som aktivt gör Mångfaldspriset möjligt.

StyrelseAkademien Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

www.styrelseakademien.se/gavleborg

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende organisation inom näringslivet. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för tillväxt och för att göra Gästrikland, Hälsingland och Dalarna till en ännu bättre region att driva företag inom. Ju fler vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst.

www.mellansvenskahandelskammaren.se

Nordea

Banken med lösningarna för dig: banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mera. Bli kund idag!

www.nordea.se

Företagarna Gävleborg

Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

www.foretagarna.se

Länsstyrelsen Gävleborg

Regeringens företrädare i Gävleborgs län.

www.lansstyrelsen.se/gavleborg

Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg

Folkbildning i form av studiecirklar, kurser, föredrag och kultur.

Plats för nytänkande!

www.sv.se/gavleborg

Mittmedia

Mittmedia är en av Sveriges största mediekoncerner som ägare till en rad dagstidningar, tryckerier och kommersiella radiostationer i Mittsverigeregionen. Tillsammans bygger vi framtidens medieorganisation där trovärdig, fri och oberoende lokal journalistik fortsatt ska stå i centrum så att vi, där vi finns, bidrar till öppna och levande lokalsamhällen.

www.mittmedia.se

Alicia E Akademien

Alicia E Akademien tillhandahåller tjänster inom ledarskapsutveckling, grupputveckling, coaching och föreläsningar.

Alicia E Akademien har som vision att hjälpa organisationer och individer att utvecklas och anpassa sig i en allt mer dynamisk omvärld.

www.aliciaespinosa.com

Rottneros

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottneroskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har cirka 300 anställda.

www.rottneros.se

KF Heros

Korpförening Heros vänder sig till killar och tjejer med behov av särskilt stöd. Efterfrågan styr verksamheten och alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Syftet och målet med vår verksamhet är livskvalitet åt alla. Vi vill att du ska må bra, utveckla dig själv och känna gemenskap samtidigt som du har kul.

www.heroskf.se

Precis Reklam - Gävles bästa reklam- och webbyrå

Precis Reklam

Precis Reklam är en strategisk kommunikation-, webb- och reklambyrå i Gävle som paketerar och kommunicerar uppdragsgivares varumärken, produkter och tjänster. Genom kvalitetssäkrad kommunikation gör ni fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet. Vänd er till oss på Precis Reklam för enstaka projekt eller låt oss vara er externa marknadsavdelning.

www.precisreklam.se

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK