Nominera för Mångfaldspriset Gävleborg 2021.

Publicerad: 21/1

Vi söker kandidater som under 2021 genom arbete i valberedningar, styrelser och/eller företagsledningar på ett aktivt, strategiskt och synligt sätt ser till att mångfaldsfrågor blir en naturlig del av verksamheten och där man drar nytta av mångfald för att nå sina mål. Priset delas ut under 2022.

Nominera organisation, företag eller förening till Mångfaldspriset. Det ska vara ett affärsdrivet företag eller annan verksamhet som har använt mångfaldsarbete som ett sätt att bli bättre, mer lönsamt eller skapat en bättre arbetsplats.

Mångfaldspriset har instiftats för att delas ut till förebilder som förutom att ge erkännande kan inspirera andra att utveckla sitt mångfaldsarbete. Det är därför viktigt att många kan relatera till pristagaren och ta intryck för hur man själv kan utvecklas.

Sammanfattningsvis har alltså priset till syfte att stimulera ökat mångfaldsperspektiv i styrning och ledning av företag och organisationer för att ge riktig nytta och därigenom bidra till utvecklingen av regionen. Ansatsen är att lyfta fram goda exempel och därigenom inspirera andra.

Sprid gärna vidare

Klicka här för att komma till nomineringssidan

 

Vill du veta mer?

Kontakt och frågor: Ulrika Malmqvist (ordförande Mångfaldspriset Gävleborg)
ulrika.malmqvist@styrelseakademien.se eller telefon 070-750 22 56.

Se alla nyheter »

Kommentarer (1)

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Skriv en kommentar

Skrivet: 28/1 kl. 15:53 av Ulrika Malmqvist

Jag uppmanar både nya organisationer och organisationer som tidigare nominerats, men inte nått hela vägen till vinst att återkomma med nomineringar. Välkomna!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK