Nominera till Mångfaldspriset 2023!

Nominera till Mångfaldspriset 2023!

Nominera för Mångfaldspriset Gävleborg 2022

Publicerad: 1/6

Vi söker kandidater som under 2022 genom arbete i valberedningar, styrelser och/eller företagsledningar på ett aktivt, strategiskt och synligt sätt ser till att mångfaldsfrågor blir en naturlig del av verksamheten och där man drar nytta av mångfald för att nå sina mål. Priset delas ut under 2023.

Nominera organisation, företag eller förening till Mångfaldspriset. Det ska vara ett affärsdrivet företag eller annan verksamhet som har använt mångfaldsarbete som ett sätt att bli bättre, mer lönsamt eller skapat en bättre arbetsplats.

Mångfaldspriset har instiftats för att delas ut till förebilder som förutom att ge erkännande kan inspirera andra att utveckla sitt mångfaldsarbete. Det är därför viktigt att många kan relatera till pristagaren och ta intryck för hur man själv kan utvecklas.

Sammanfattningsvis har alltså priset till syfte att stimulera ökat mångfaldsperspektiv i styrning och ledning av företag och organisationer för att ge riktig nytta och därigenom bidra till utvecklingen av regionen. Ansatsen är att lyfta fram goda exempel och därigenom inspirera andra.

Sprid gärna vidare

Klicka här för att komma till nomineringssidan

 

Vill du veta mer?

Kontakt och frågor: Ulrika Malmqvist (ordförande Mångfaldspriset Gävleborg)
ulrika.malmqvist@styrelseakademien.se eller telefon 070-750 22 56.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK