Glad vinnare: "Det här priset ville jag verkligen ha."

Publicerad: 20/9, 2019

Under mångfaldsseminariet den 12 september på Scandic i Bollnäs tog Helene Åkerman Hartman emot Mångfaldspriset 2019 för Orbaden Spa & Resort.

"Det här priset ville jag verkligen ha" sade hon stolt vid prisutdelningen.

Arrangemanget var en del av programmet för Bollnäs Pride 2019, och priset lämnades över av Mats Hindström från Länsstyrelsen Gävleborg.

Priset bestod av ett diplom och 15 000 kronor att investera i sin organisations fortsatta mångfaldsarbete.

Seminariet gästades av Åsa Nilsson Billme, mångfaldsansvarig på Nordea, som berättade om sitt arbete med mångfaldsfrågor i finansvärlden. Kristina Mickelsson från Högskolan i Gävle medverkade också och sammanfattade resultatet från den senaste Mångfaldsbarometern (som årligen ges ut av Högskolan i Gävle). Avslutningsvis modererade Emelie Lundin från Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg ett panelsamtal kring mångfald och framgångsrik organisationsutveckling.

Årets vinnare Helene Åkerman Hartman kliver nu in i juryn för Mångfaldspriset 2020 - och inom kort framöver kommer arbetet inför nästa års prisutdelning att påbörjas.

”Vi som instiftat och samverkar om Mångfaldspriset är så stolta och glada för den uppmärksamhet och den glädje som priset ger och gett. Det här priset sätter verkligen ljuset på mångfaldsfrågorna på riktigt, och det finns hur mycket som helst att göra", säger Arnfinn Fredriksson ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK