BillerudKorsnäs AB glada vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg 2020

BillerudKorsnäs AB glada vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg 2020

BillerudKorsnäs AB stolt vinnare av Mångfaldspriset Gävleborg 2020

Publicerad: 20/5, 2021

”Tack alla medarbetare på Gävle bruk som gjort detta möjligt, vilken resa vi gjort, och gör, tillsammans! Precis ett sådant här pris man vill vinna, det är ett bevis på att vi tänker rätt och är på helt rätt väg i detta ständigt pågående arbete”, säger Krister Jonsson, Avdelningschef Underhåll Gävle.

 

Den 20 maj 2021 delades Mångfaldspriset Gävleborg ut till vinnaren för år 2020, BillerudKorsnäs AB i Gävle. Krister Jonsson och Nike Leima tog emot priset som lämnades över av landshövding Per Bill tillsammans med Mångfaldsprisets ordförande Ulrika Malmqvist. Priset grundades 2018 av Styrelseakademien Gävleborg, Mellansvenska Handelskammaren och Nordea för att främja och stimulera ökad mångfald i företags- och föreningsstyrelser lokalt - och består av en prischeck på 15 000 kronor samt ett diplom. Vinnaren bjuds också in till en plats i jurygruppen inför nästkommande nomineringsperiod. I år skedde prisutdelningen digitalt kombinerat med ett miniseminarium om betydelsen av mångfald och inkludering för tillväxt och hållbar utveckling i Gävleborgs län.

Arrangemanget genomfördes av prisets grundare tillsammans med Almi GävleDala och Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg. I prismotiveringen beskrevs hur man bl.a. jobbat med konceptet ”Mångfaldsambassadörer” vilket är en av framgångsfaktorerna i inkluderingsarbetet på Korsnäs som nu också tas vidare från Gävle och ut i hela koncernen.

Wow, det känns fantastiskt roligt och inspirerande att tillsammans med hela bruket ha vunnit mångfaldhetspriset i Gävleborg. Det är när vi inkluderar varandra och tar vara på våra olikheter som vi får en tryggare och säkrare arbetsplats”, säger Nike Leima, HR Business Partner Gävle.

Grattis BillerudKorsnäs AB - och tack för ert goda arbete för mångfald och inkludering i Gävleborg!

Se alla nyheter »

Nike Leima och Krister Jonsson, Billerud Korsnäs AB.

Nike Leima och Krister Jonsson, Billerud Korsnäs AB.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK